16.12.2010 Kevätkokouksen jatkokokous ja syyskokous

Ius Gentium ry:n sääntömääräisen kevätkokouksen jatkokokous ja sääntömääräinen syyskokous pidetään Helsingin yliopistolla, Porthanian seitsemännessä kerroksessa huoneessa P723 (Yliopistonkatu 3, Helsinki) torstaina 16.12 klo 17:30. Kevätkokouksen jatkokokouksessa käsitellään hallituksen vuoden 2009 toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajien kertomus sekä päätetään vuoden 2009 tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille. Syyskokouksessa valitaan yhdistyksen hallitus vuodelle 2011 sekä käsitellään vuoden 2011 talousarvio ja toimintasuunnitelma. Kokouksessa keskustellaan myös Finnish Yearbook of International Law’n tämänhetkisestä tilanteesta. Kokoustamisen jälkeen tarjotaan glögiä ja pientä purtavaa sekä kuullaan rikosylikomisario Thomas Elfgrenin alustus kansainvälisestä oikeudesta poliisin työssä. Ilmoittautumiset sihteeri Susanna Mehtoselle osoitteeseen susanna.mehtonen[at]helsinki.fi.

Helsingissä 26.11.2010,
Ius Gentium ry:n hallitus